top1
top2
Etkinlik Albümü
Bültenlerimiz
2+ Yaş Grubu
3+ Yaş Grubu
4+ Yaş Grubu
Yaz Okulu
Rehberlik
Dil Eğitimi

Mutfağımız

 

Okul mutfağımız hijyen şartları gözetilerek, endüstriyel şekilde tasarlanmıştır. Tüm donanımı, Sağlık Bakanlığı’nın son şartnamelerine uygundur. Depolama, kiler mekanlarımızın yanısıra, yemek hazırlama, pişirme mekanlarımız da geniş ve kullanışlıdır.

Sebze, meyve alışverişlerimiz günlük ve haftalık olarak, özenle yapılmaktadır. Et, süt ve süt ürünleri hassasiyetle satın alınmaktadır. 

Okul mutfağımızdan içeri şarküteri ürünü, uzun ömürlü paketlenmiş, şişelenmiş konserve gıda girmemektedir. Çocuklarımızın, varsa eğer alerjilerine çok hassas yaklaşılmaktadır. Meyve suları taze sıkılır, reçel ve salçamız kendi bünyemizde özenle yapılmaktadır. 

Yemeklerimizin taze malzeme ile ve dengeli beslenme kurallarına uygun, günlük hazırlanmasına ve öğrencilerimizin damak tadına uygun lezzetle servis edilmesine özenilmektedir.